top of page

Avondwandel4daagse 13-6-2016

Bandexamens 31-03-2016 

 

 

Paastoernooi in Gramsbergen 26-03-2016

 

We hebben weer kunnen genieten van leuke partijen. Onze judoka's hebben weer lekker gedraaid op het paastoernooi. Damian en Rick waren allebei in een poule hoger geplaatst. Damian qua leeftijd en Rick qua gewicht, het was wel pittig maar ze hebben toch goed gedraaid. Randy draaide wel steeds in maar weet nog net niet goed genoeg door te draaien. 
Mickel moet nog iets meer aan zijn pakking werken, hij heeft 2 partijen kunnen winnen. Damian moest ook flink aan de bak, hij wist er ook 2 te winnen.  Isabel was nu ook weer lekker bezig, ze kon een paar x goed overnemen, ze won 3 partijen. Nick was ook weer lekker op dreef, hij zette nu meer in en dat werd beloond! Hij won zijn eerste 3 partijen! 
Rick had het heel zwaar, maar wist zich goed staande te houden. De jongens in deze poule waren zeer gedreven. Hij wist toch 1 partij naar zich toe te trekken. Als laatste Jennifer, zij had helaas een poule van 2. Wel aan elkaar

gewaagd, de eerste partij won ze, de 2de partij

verloor ze, dus moest er nog een 3de

beslissende partij gedraaid worden. Met een

mooie overname wist ze haar tegenstandster

in een ippon te werpen.

 

Resultaten van vandaag:

 

1e plaats Jennifer.
3e plaats Isabel, Damian en Nick 
4e plaats Randy, Mickel en Rick.

 

Nu op naar het CP de Maa toernooi in Schoonebeek. 

BPO Toernooi Dutch Open Dalfsen 19-03-2016
 

We hebben vanmorgen weer veel mooie partijen gezien op het BPO toernooi/Dutch Open van groot en klein!
uiteraard veel Nederlandse judoka's en ook België, Duitsland, Polen, Rusland, Israël en Lituanie en ik weet niet wat ik nog vergeten ben.
Damian moest eigenlijk al om 9.00 de mat op maar hij heeft dus helaas niet meegedraaid.
Nick en Tristan moesten tegelijkertijd, gelukkig voor ons zaten ze dicht bij elkaar. Allebei hadden ze grotere poules en dus kruis finales. Dat houd in dat je eigenlijk de eerste partij al moeten winnen dan sta je aan de goede kant. 
Helaas wist Nick zijn eerste partij niet te winnen en verloor deze met een houdgreep. De 2de partij verloor hij met een armklem, waar zijn tegenstander wel heel erg lang tijd voor kreeg. 2 partijen verloren dan lig je helaas uit de wedstrijd.
Tristan werd de eerste keer vrijgeloot en stond dus meteen goed. Zijn tweede partij verloor hij maar hij wist zelf toch wel even een waza-ari te scoren. Daarna een partij tegen Ingmar, helaas kwam hij in de houdgreep, en kon hij niet door voor de derde plek! 
Helaas vandaag dus niemand in de prijzen, maar wel weer een mooie ervaring rijker! 
Jullie zijn toppers en hebben er toch maar gestaan op dit grote toernooi!


Op naar het volgende toernooi volgende week in Gramsbergen!!!

 

3e Mikata Toernooi 12-3-2016 te Zandpol
 

Vandaag hadden we ons 3e Mikata Toernooi, ondanks het lage deelnemers aantal hebben we dit toernooi kunnen laten draaien. Ook de G-Judoka's waren weer aanwezig, wat een genot om naar te kijken! Er waren poules samengevoegd, waar niet iedereen zich in kon vinden, maar toch zijn er hele leuke uitdagende partijen uit voort gekomen. Ook voor enkele judoka's van ons was het erg zwaar, ook mede door de kruisfinales wat soms wat verwarrend was voor de judoka's en ouders. We streven er naar om de volgende keer poules te maken van maximaal 6 judoka's. Resultaten van vandaag:

 

1ste plaats, Jeffrey

2de plaats, Ruben en Damian

3de plaats, Jennifer en Roy

4de plaats, Randy, Tristan, Yordie, Noël en Nick,

5de plaats, Isabel en Guido

6de plaats, Mickel, Bas, en Emma.

 

Het was zeker weer een leuke gezellige dag, met hele mooie partijen!! Wij zijn weer heel erg trots op de jullie allemaal. Ook heel mooi om te zien hoe de judoka's van alle clubs samen met elkaar optrekken, de gemoedelijkheid en de saamhorigheid! Top!!! Op naar volgende week het BPO toernooi in Dalfsen

Judoclinic in samenwerking met de Brede School 9-3-2016

 

Vanmiddag heeft Judovereniging Uki Waza een judoclinic georganiseerd in samenwerking met de Brede School. Deze activiteit is aangeboden op de activiteitenladder voorjaar 2016.

Zo'n 50 kinderen van de groepen 2 tot en met 8 van obs De Bascule, CB de Bron en CB de Zwaluw hebben meegedaan aan deze judoclinic. Na afloop hebben alle deelnemers een judodiploma gekregen en heeft de judovereniging voor iedereen een flesje water een stuk fruit geregeld in het kader van de gezonde leefstijl. #JOGG Emmen

Hebben jullie meegedaan en willen jullie nog een keer gratis meetrainen? Of heb je deze clinic gemist en zal je alsnog een keer gratis willen meetrainen? Kom dan gerust langs op een dinsdag- of donderdagavond om 18.00 uur in Dorpshuis Trefpunt Zandpol. 

Jigoro Kano Toernooi
20-02-2016

 

Het Jigoro Kano toernooi in Ruinen was weer een leuk, sportief dagje..
We waren vandaag vertegenwoordigd met 9 judoka's.
Er waren ook wel wat poules samengevoegd of ruimer ingedeeld qua gewicht, maar dat mocht de pret niet drukken..
Het waren weer leuke partijen om naar te kijken, iedereen heeft het super goed gedaan!!
We zien zeker goede vooruitgang bij onze toppers!!!


De resultaten van vandaag:
1e plaats, Isabel.
2e plaats, Damian.
3e plaats, Jeffrey, Emma en Jennifer.
4e plaats, Randy, Bas, Guido en Nick.


Op naar het volgende toernooi en wel ons eigen Mikata Toernooi in de Zandpol.

Finale Driehoekstoernooi Neede 31-01-2016

 

De Finale van het driehoekstoernooi in Neede!! 
Het was best wel weer een lange, maar wel een leuke, gezellige dag.
Er waren best veel zieken vandaag, dus helaas veel oncomplete poules. Maar onze judoka's hebben het vandaag weer goed gedaan. De meesten bleven op de positie waar ze stonden. Alleen Damian stond eerste, maar met gelijk aantal wedstrijdpunten en meer scorepunten dan de nr 2, hij moest dus van dit meisje winnen, gezien de wedstrijdpunten, helaas lukte dit niet. 
De punten die vandaag behaald zijn, werden bij de vorige 2 toernooien opgeteld en zo werd de uiteindelijke stand.


1ste plaats, Emma en Ruben.
2de plaats, Guido, Jeffrey Yordie, Damian en Rick (Ondanks zijn gebroken duim).
3de plaats, Randy. 
4de plaats Thijs en Roy.


Door afwezigheid van Nick in dit laatste deel viel hij terug in punten en werd hij 5de, maar we hebben zijn beker meegenomen en Nick zal deze uiteraard nog krijgen!
Ook voor Sebastiaan hebben we een beker meegekregen ook al heeft hij alleen het eerste deel meegedaan, hij mag de 4de plaats in ontvangst nemen.
Wij zijn enorm trots op jullie allemaal! 


Op naar het volgende toernooi in Ruinen!!

Deel 2 van het Driehoekstoernooi in Goor

 

Deel 2 van het Driehoekstoernooi in Goor! 
Het laatste toernooi van dit jaar.
Wederom weer een geslaagd toernooi, ook voor onze judoka's.
De blokken waren nu omgegooid dus iedereen kreeg een ander tijdstip om aan te treden, groot en klein door elkaar.
In blok 1 waren Ruben, Yordie en Damian aan de beurt, Yordie was achteraf nog niet helemaal hersteld van zijn griep, maar heeft wel gewoon gedraaid, Damian had een enkelblessure maar wilde ook gewoon de mat op en deed het ondanks zijn blessure ook goed en Ruben ging ook gewoon weer voor de volle punten, Sebastiaan was afgemeld.
Blok 2 Nick en Roy hadden het beiden lastig in een zware poule, maar hebben zich beiden prima staande gehouden en hebben het de tegenstanders flink moeilijk gemaakt.
Blok 3 Randy en Emma. Randy moet nog even wat regeltjes leren maar heeft wel super goed zijn best gedaan, Emma draaide ook lekker in alle partijen, maar kreeg in haar laatste partij een knieblessure. 
Blok 4 Thijs en Guido in dezelfde poule, hebben beiden ook goed hun best gedaan, en ook Jeffrey heeft zich weer goed laten zien op de mat.
Resultaten van vandaag:


1ste plaats. 
Ruben en Emma
2de plaats,
Yordie, Damian, Guido, Jeffrey en Rick.
3de plaats,
Randy.
Thijs Roy en Nick helaas niet in de prijzen, maar we hebben nog de finale op 31 januari, dan proberen we het gewoon weer!


Dat jullie er staan is al een hele prestatie en daar zijn wij trots op!!!

 

 

Deel 1 van het driehoekstoernooi in Diepenheim 22-11-2015

 

De opening/deel 1 van het driehoekstoernooi in Diepenheim is weer een feit. Het is altijd een mooi beginnerstoernooi. We draaiden vandaag weer met het 10 punten systeem. Onze judoka's hebben het vandaag supergoed gedaan. 

 

In het eerste blok mochten Randy, Thijs, Guido, Emma en Yordie de mat op. Het was best wel spannend om voor het eerst echt mee te doen aan een wedstrijd, eerst even aftasten hoe het allemaal gaat natuurlijk, maar het ging allemaal goed. Emma en Yordie wisten gewoon alle partijen te winnen. Guido en Thijs zaten bij elkaar in de poule en hebben ook beiden heel goed hun best gedaan.In het tweede blok waren Ruben, Sebastiaan en Jeffrey aan de beurt om hun partijen te draaien. Ook Ruben won alle partijen. Sebastiaan en Jeffrey hebben ook mooie partijen laten zien. Blok 3 waren Damian Nick, Roy en onze "pleegjudoka" Rick aan de beurt om de mat te betreden. Nick had een hele zware poule, maar hij heeft toch een paar super mooie partijen laten zien, zette wel veel in en werd helaas een paar x overgenomen, de inzet was iig goed! Roy zat ook in een zware poule scoorde een keer als eerste een ippon, maar door het 10 punten systeem ging de partij gewoon door en helaas verloor hij toen die partij, ook Roy heeft zich super goed staande gehouden, Damian en Rick wisten ook alle partijen te winnen vandaag. Dus het was voor ons weer een mooi geslaagd judo dagje.

 

Resultaten:

1ste plaats,
Emma , Yordie, Ruben, Damian en Rick.

2de plaats,
Guide en Jeffrey

3de plaats, 
Randy.

Naast het podium,
Thijs, Sebastiaan, Roy en Nick.

 

Wij zijn trots op jullie allemaal!!

Driehoekstoernooi Deel 2 in Hengevelde

Zondag 18 december hebben we deel 2 van het driehoekstoernooi gehad.
Onze judoka's hebben vanmorgen in het eerste en het tweede blok gedraaid.
Iedereen heeft weer goed zijn best gedaan.
 

Resultaten van vandaag,

 

3e plaats:
Bas Steenhuis
Jeffrey Doek

Deelname Randy Beekman, Guido te Neijenhuis en Emma Hoving.

Noa was helaas ziek en kon er vandaag dus niet bij zijn.

 

Volgende en laatste keer is de finale op 29 januari in Neede dan worden alle punten bij elkaar geteld, dus de laatste kans om nog wat hoger te kunnen klasseren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grote Club Aktie 2016
Maandagavond 12 december werden bij Intersport Emmen de checks van de grote club actie uitgereikt aan de deelnemende verenigingen!
Wij als kleine vereniging hebben het dan toch goed gedaan!!
Jullie hebben samen een mooi bedrag bij elkaar gelopen.
We hebben een cheque overhandigd gekregen ter waarde van €807,42!!
Wij willen jullie, de verkopers die zich hiervoor ingezet hebben heel erg bedanken!
De trekkingsuitslag van de Grote club actie is binnen. Hier kunt u checken of u een prijs heeft gewonnen. https://lotchecker.clubactie.nl/
De lotnummers staan op uw bankafschrift bij de afschrijving van de grote club actie!
Iedereen bedankt voor de inzet..
Driehoekstoernooi deel 1 Diepenheim 27-11-2016.

Deel 1 van het driehoekstoernooi in Diepenheim is weer achter de rug.

Op dit toernooi werd het 10 punten systeem gehanteerd.


Het eerste blok begon om 10.00, nadat de organisatoren Wim en Betsie gepromoveerd waren tot de 3de en de 5de Dan Judo..

Blok 1 hadden we meteen 5 judoka's die mochten aantreden op de tatami.

Voor Noa was dit haar eerste keer en ze vond het ook heel erg spannend.

Ze heeft het supergoed gedaan in haar toch best pittige poule, maar kon helaas geen wedstrijd naar haar toe trekken.
Randy had ook een pittige, leuke poule, hij heeft behoorlijk wat punten gescoord, kwam nog een x gelijk te staan met punten dus volgde er een golden score, deze wist Randy te winnen dmv een houdgreep.
Guido en Bas zaten bij elkaar in de poule, Bas heeft ook super goed gedraaid en ook veel punten gescoord, qua score punten zaten de 1,2 en 3 dicht bij elkaar. Bas moest zijn laatste partij tegen Guido. Deze won Bas. Guido moest even weer zijn weg vinden, en kwam na 2 partijen ook weer op dreef en won 1 partij, net niet genoeg voor een podiumplaats.
Emma had deze x ook een hele pittige poule, maar ze liet zich niet zomaar uit het veld slaan. Zij won ook 1 partij, helaas ook net niet genoeg punten voor het podium.
 

Blok 2 was Jeffrey aan de beurt. Hij wist 2 partijen te winnen een gelijk te spelen en 2 verloren. qua punten hadden de eerste 3 hetzelfde aantal scorepunten, 2 en 3 dezelfde aantal wedstrijdpunten en dan wordt er gekeken naar de onderlinge wedstrijd en deze had Jeffrey verloren en werd daarom 3de.

 

Al met al weer een zeer leerzame dag, we gaan nu op naar het 2de deel op 18 december in Hengevelde.

Resultaten:
3de plaats, Randy, Bas en Jeffrey.
Noa, Guido en Emma helaas naast het podium..

Happy Halloween Bingo.

Op vrijdag 28 oktober organiseert judovereniging Uki-Waza Zandpol weer een leuke Halloween Bingo in het dorpshuis het Trefpunt te Zandpol.

De zaal word net als voorgaande jaren weer in Halloweensfeer gemaakt, en er zijn weer leuke prijzen te winnen zoals boodschappenpakketten en vleespakketten en andere leuke prijzen!

Mede mogelijk gemaakt door de Blokker, Hema, Primera en keurslager Herman Siekman

De zaal is open vanaf 19.00 voor de kaartverkoop en de bingo start om 20.00.

Er zullen 12 rondes gedraaid worden waaronder de superronde!

Hoofdprijs is een Steen/grill gourmetset!!!

Kosten €8,- per boekje.

Komt allen!!!!

 

 

Avondwandel4daagse 13-6-2016

Bandexamens 31-03-2016 

 

 

Paastoernooi in Gramsbergen 26-03-2016

 

We hebben weer kunnen genieten van leuke partijen. Onze judoka's hebben weer lekker gedraaid op het paastoernooi. Damian en Rick waren allebei in een poule hoger geplaatst. Damian qua leeftijd en Rick qua gewicht, het was wel pittig maar ze hebben toch goed gedraaid. Randy draaide wel steeds in maar weet nog net niet goed genoeg door te draaien. 
Mickel moet nog iets meer aan zijn pakking werken, hij heeft 2 partijen kunnen winnen. Damian moest ook flink aan de bak, hij wist er ook 2 te winnen.  Isabel was nu ook weer lekker bezig, ze kon een paar x goed overnemen, ze won 3 partijen. Nick was ook weer lekker op dreef, hij zette nu meer in en dat werd beloond! Hij won zijn eerste 3 partijen! 
Rick had het heel zwaar, maar wist zich goed staande te houden. De jongens in deze poule waren zeer gedreven. Hij wist toch 1 partij naar zich toe te trekken. Als laatste Jennifer, zij had helaas een poule van 2. Wel aan elkaar

gewaagd, de eerste partij won ze, de 2de partij

verloor ze, dus moest er nog een 3de

beslissende partij gedraaid worden. Met een

mooie overname wist ze haar tegenstandster

in een ippon te werpen.

 

Resultaten van vandaag:

 

1e plaats Jennifer.
3e plaats Isabel, Damian en Nick 
4e plaats Randy, Mickel en Rick.

 

Nu op naar het CP de Maa toernooi in Schoonebeek. 

BPO Toernooi Dutch Open Dalfsen 19-03-2016
 

We hebben vanmorgen weer veel mooie partijen gezien op het BPO toernooi/Dutch Open van groot en klein!
uiteraard veel Nederlandse judoka's en ook België, Duitsland, Polen, Rusland, Israël en Lituanie en ik weet niet wat ik nog vergeten ben.
Damian moest eigenlijk al om 9.00 de mat op maar hij heeft dus helaas niet meegedraaid.
Nick en Tristan moesten tegelijkertijd, gelukkig voor ons zaten ze dicht bij elkaar. Allebei hadden ze grotere poules en dus kruis finales. Dat houd in dat je eigenlijk de eerste partij al moeten winnen dan sta je aan de goede kant. 
Helaas wist Nick zijn eerste partij niet te winnen en verloor deze met een houdgreep. De 2de partij verloor hij met een armklem, waar zijn tegenstander wel heel erg lang tijd voor kreeg. 2 partijen verloren dan lig je helaas uit de wedstrijd.
Tristan werd de eerste keer vrijgeloot en stond dus meteen goed. Zijn tweede partij verloor hij maar hij wist zelf toch wel even een waza-ari te scoren. Daarna een partij tegen Ingmar, helaas kwam hij in de houdgreep, en kon hij niet door voor de derde plek! 
Helaas vandaag dus niemand in de prijzen, maar wel weer een mooie ervaring rijker! 
Jullie zijn toppers en hebben er toch maar gestaan op dit grote toernooi!


Op naar het volgende toernooi volgende week in Gramsbergen!!!

 

3e Mikata Toernooi 12-3-2016 te Zandpol
 

Vandaag hadden we ons 3e Mikata Toernooi, ondanks het lage deelnemers aantal hebben we dit toernooi kunnen laten draaien. Ook de G-Judoka's waren weer aanwezig, wat een genot om naar te kijken! Er waren poules samengevoegd, waar niet iedereen zich in kon vinden, maar toch zijn er hele leuke uitdagende partijen uit voort gekomen. Ook voor enkele judoka's van ons was het erg zwaar, ook mede door de kruisfinales wat soms wat verwarrend was voor de judoka's en ouders. We streven er naar om de volgende keer poules te maken van maximaal 6 judoka's. Resultaten van vandaag:

 

1ste plaats, Jeffrey

2de plaats, Ruben en Damian

3de plaats, Jennifer en Roy

4de plaats, Randy, Tristan, Yordie, Noël en Nick,

5de plaats, Isabel en Guido

6de plaats, Mickel, Bas, en Emma.

 

Het was zeker weer een leuke gezellige dag, met hele mooie partijen!! Wij zijn weer heel erg trots op de jullie allemaal. Ook heel mooi om te zien hoe de judoka's van alle clubs samen met elkaar optrekken, de gemoedelijkheid en de saamhorigheid! Top!!! Op naar volgende week het BPO toernooi in Dalfsen

Judoclinic in samenwerking met de Brede School 9-3-2016

 

Vanmiddag heeft Judovereniging Uki Waza een judoclinic georganiseerd in samenwerking met de Brede School. Deze activiteit is aangeboden op de activiteitenladder voorjaar 2016.

Zo'n 50 kinderen van de groepen 2 tot en met 8 van obs De Bascule, CB de Bron en CB de Zwaluw hebben meegedaan aan deze judoclinic. Na afloop hebben alle deelnemers een judodiploma gekregen en heeft de judovereniging voor iedereen een flesje water een stuk fruit geregeld in het kader van de gezonde leefstijl. #JOGG Emmen

Hebben jullie meegedaan en willen jullie nog een keer gratis meetrainen? Of heb je deze clinic gemist en zal je alsnog een keer gratis willen meetrainen? Kom dan gerust langs op een dinsdag- of donderdagavond om 18.00 uur in Dorpshuis Trefpunt Zandpol. 

Jigoro Kano Toernooi
20-02-2016

 

Het Jigoro Kano toernooi in Ruinen was weer een leuk, sportief dagje..
We waren vandaag vertegenwoordigd met 9 judoka's.
Er waren ook wel wat poules samengevoegd of ruimer ingedeeld qua gewicht, maar dat mocht de pret niet drukken..
Het waren weer leuke partijen om naar te kijken, iedereen heeft het super goed gedaan!!
We zien zeker goede vooruitgang bij onze toppers!!!


De resultaten van vandaag:
1e plaats, Isabel.
2e plaats, Damian.
3e plaats, Jeffrey, Emma en Jennifer.
4e plaats, Randy, Bas, Guido en Nick.


Op naar het volgende toernooi en wel ons eigen Mikata Toernooi in de Zandpol.

Finale Driehoekstoernooi Neede 31-01-2016

 

De Finale van het driehoekstoernooi in Neede!! 
Het was best wel weer een lange, maar wel een leuke, gezellige dag.
Er waren best veel zieken vandaag, dus helaas veel oncomplete poules. Maar onze judoka's hebben het vandaag weer goed gedaan. De meesten bleven op de positie waar ze stonden. Alleen Damian stond eerste, maar met gelijk aantal wedstrijdpunten en meer scorepunten dan de nr 2, hij moest dus van dit meisje winnen, gezien de wedstrijdpunten, helaas lukte dit niet. 
De punten die vandaag behaald zijn, werden bij de vorige 2 toernooien opgeteld en zo werd de uiteindelijke stand.


1ste plaats, Emma en Ruben.
2de plaats, Guido, Jeffrey Yordie, Damian en Rick (Ondanks zijn gebroken duim).
3de plaats, Randy. 
4de plaats Thijs en Roy.


Door afwezigheid van Nick in dit laatste deel viel hij terug in punten en werd hij 5de, maar we hebben zijn beker meegenomen en Nick zal deze uiteraard nog krijgen!
Ook voor Sebastiaan hebben we een beker meegekregen ook al heeft hij alleen het eerste deel meegedaan, hij mag de 4de plaats in ontvangst nemen.
Wij zijn enorm trots op jullie allemaal! 


Op naar het volgende toernooi in Ruinen!!

Deel 2 van het Driehoekstoernooi in Goor

 

Deel 2 van het Driehoekstoernooi in Goor! 
Het laatste toernooi van dit jaar.
Wederom weer een geslaagd toernooi, ook voor onze judoka's.
De blokken waren nu omgegooid dus iedereen kreeg een ander tijdstip om aan te treden, groot en klein door elkaar.
In blok 1 waren Ruben, Yordie en Damian aan de beurt, Yordie was achteraf nog niet helemaal hersteld van zijn griep, maar heeft wel gewoon gedraaid, Damian had een enkelblessure maar wilde ook gewoon de mat op en deed het ondanks zijn blessure ook goed en Ruben ging ook gewoon weer voor de volle punten, Sebastiaan was afgemeld.
Blok 2 Nick en Roy hadden het beiden lastig in een zware poule, maar hebben zich beiden prima staande gehouden en hebben het de tegenstanders flink moeilijk gemaakt.
Blok 3 Randy en Emma. Randy moet nog even wat regeltjes leren maar heeft wel super goed zijn best gedaan, Emma draaide ook lekker in alle partijen, maar kreeg in haar laatste partij een knieblessure. 
Blok 4 Thijs en Guido in dezelfde poule, hebben beiden ook goed hun best gedaan, en ook Jeffrey heeft zich weer goed laten zien op de mat.
Resultaten van vandaag:


1ste plaats. 
Ruben en Emma
2de plaats,
Yordie, Damian, Guido, Jeffrey en Rick.
3de plaats,
Randy.
Thijs Roy en Nick helaas niet in de prijzen, maar we hebben nog de finale op 31 januari, dan proberen we het gewoon weer!


Dat jullie er staan is al een hele prestatie en daar zijn wij trots op!!!

 

 

Deel 1 van het driehoekstoernooi in Diepenheim 22-11-2015

 

De opening/deel 1 van het driehoekstoernooi in Diepenheim is weer een feit. Het is altijd een mooi beginnerstoernooi. We draaiden vandaag weer met het 10 punten systeem. Onze judoka's hebben het vandaag supergoed gedaan. 

 

In het eerste blok mochten Randy, Thijs, Guido, Emma en Yordie de mat op. Het was best wel spannend om voor het eerst echt mee te doen aan een wedstrijd, eerst even aftasten hoe het allemaal gaat natuurlijk, maar het ging allemaal goed. Emma en Yordie wisten gewoon alle partijen te winnen. Guido en Thijs zaten bij elkaar in de poule en hebben ook beiden heel goed hun best gedaan.In het tweede blok waren Ruben, Sebastiaan en Jeffrey aan de beurt om hun partijen te draaien. Ook Ruben won alle partijen. Sebastiaan en Jeffrey hebben ook mooie partijen laten zien. Blok 3 waren Damian Nick, Roy en onze "pleegjudoka" Rick aan de beurt om de mat te betreden. Nick had een hele zware poule, maar hij heeft toch een paar super mooie partijen laten zien, zette wel veel in en werd helaas een paar x overgenomen, de inzet was iig goed! Roy zat ook in een zware poule scoorde een keer als eerste een ippon, maar door het 10 punten systeem ging de partij gewoon door en helaas verloor hij toen die partij, ook Roy heeft zich super goed staande gehouden, Damian en Rick wisten ook alle partijen te winnen vandaag. Dus het was voor ons weer een mooi geslaagd judo dagje.

 

Resultaten:

1ste plaats,
Emma , Yordie, Ruben, Damian en Rick.

2de plaats,
Guide en Jeffrey

3de plaats, 
Randy.

Naast het podium,
Thijs, Sebastiaan, Roy en Nick.

 

Wij zijn trots op jullie allemaal!!

bottom of page